Sunday, July 22, 2007

Ima

Miért kerülök újra és újra abba a helyzetbe, hogy a kapcsolataim behálóznak? Az emberek változnak, de a káosz megmarad. Biztos én generálom valahogy. A mai nap feladatának azt tűztem ki, hogy az ilyen jellegű negatív energiákat tisztítsam.
Remélem, tudatosul pár dolog. Amiről még fogalmam sincs. És remélem, kapok segítséget a munkához onnan fentről. Mert a kicsi lelkem el van tévedve valami nagy labirintusban, és a kezében tartja száz különböző Ariadné száz különböző irányba vezető fonalát, és mivel nem tudja, hova induljon, csak áll és vár.. Szép sorban el kéne engednie a fonalakat. Először megtartani azokat, amik az első fordulóig egy irányba vezetnek. Aztán fokozatosan leépíteni őket, míg csak egy marad..

Aztán mikor kiderül, hogy ez az egy is zsákutcába vezet.. akkor mi van?


Akkor az van, hogy eleve meg se kell fogni a fonalakat. El kell indulni valamerre, vezet a Szellem és vezet a szív, és majdcsak kilyukadok ott, ahol szükség van rám.


Add, hogy a sugárzó szeretet tiszta csatornája lehessek.

1 comment:

Anonymous said...

Egy levél olvasása után ez volt az én imám:
Hiszem teljes szívemből lelkem mélyéből, szellemem lényegéből, hogy élni fogok és szeretem ezt az életet és az összes többit.